Det kan være svært at vide, hvilken hunderace man skal vælge. Der er nok fordele og ulemper ved dem alle sammen, og man skal finde ud af, hvilket behov man har, når man anskaffer sig en hund. Her kan du læse om de fordele og ulemper, der er ved en Jack Russell Terrier. Så kan du altid efterfølgende vurdere, om det lyder som en hund for dig.

Ulemper: Passer ikke med alle mennesker

Selvom hundens er menneskets bedste ven, så er det ikke alle mennesker, der passer sammen med en Jack Russell Terrier. Man skal være parat på, at denne hunderace kræver rigtig meget motion, socialisering og træning, og det kan altså godt kræve noget af én. Det er heller ikke altid lige nemt at få denne hunderace til at være tilpas omkring andre dyr. Det kan god godt lade sig gøre, hvis man træner den fra hvalp af.

Ulemper: Passer ikke umiddelbart sammen med børn

Hvis du har børn og ønsker en meget mild og rolig hund, så er det måske ikke en Jack Russell Terrier, du skal anskaffe dig. Denne hunderace kan godt have behov for at trække sig tilbage, hvilket der kan være svært for børn at aflæse. Det er dog muligt at få børn og hund til at leve i harmoni sammen, hvis man får hunden som hvalp.

Fordele: Kan være alene hjemme

Du kan sagtens træne en Jack Russell Terrier i at være alene hjemme – og det er jo altid rart, at man har den mulighed. Vil du gerne læse mere om hunderacen? Så se mere her.

Fordele: God lydighed

Det er irriterende at have en hund, der aldrig kommer, når man kalder. Derfor kan du blive glad for at høre, at en Jack Russell Terrier er en enorm lydig hund, som du nemt kan træne til at adlyde dig.