Gadgets til mænd og kvinder – er der forskel?

 

Man skal være lidt forsigtig med at generalisere i disse tider. Men ved at se på de rå fakta og tal fra butikker og producenter, kan man alligevel komme med nogle forsigtige bud på, hvilke elektroniske gadgets, der er dit bedste bud, hvis du skal købe gave til manden eller kvinden i dit liv.

Her kommer det bedste bud til ham, hende og alle.

Den bedste gadget til ham

I virkeligheden kan det ikke dækkes ind under en ting, men nærmere en kategori, der hedder ALT med Bluetooth. Hvad enten det er de lækre højtalere til badeværelset eller de nyeste høretelefoner uden ledning, stegetermometeret eller aktivitetstrackeren, så er det bare sjover, når det er trådløst.

Det er som om den manglende ledning gør tingene lidt mere lækre og fancy.

Den bedste gadget til hende

Ud over telefonen, tabletten og de mange andre devices, der give adgang til SOME, er der naturligvis også en lang række spændende gadgets til kvinderne – og de skal ikke bruges i køkkenet.

Det viser sig nemlig, at rigtig mange kvinder sætter stor pris på et par lækre, trådløse høretelefoner og gerne i et lækkert etui. Det er detaljerne, der tæller og derfor er det æstetiske endnu mere vigtigt, når du skal købe elektroniske gadgets til kvinder.

Den bedste gadget til alle

Alle i hvert fald langt de fleste. Er budgettet til det, så er en lækker kaffemaskine i professionel klasse altså virkelig noget, der tager kegler hos både kvinder og mænd. Vi er glade for vores kaffe og netop derfor er de lækre kaffemaskiner også ved at gøre seriøst indtog i de danske køkkener.

Generelt set er der ikke den store forskel på kvinder og mænd, når det handler om gadgets, men der er alligevel en tendens til, at mænd dømmer på størrelse og styrke, mens kvinderne kigger på æstetikken.

0/50 ratings

Seneste Indlæg

Hvilke elektroniske gadgets skal du vælge?

Hvilke elektroniske gadgets skal du vælge?

Hvilke elektroniske gadgets skal du vælge? Der findes en overflod af elektroniske gadgets med mere eller mindre relevante formål og anvendelser. Det kan være fristende at købe enhver ting, der ser spændende, men er der nu også grund til det? Bor du i en lejlighed er...

SENESTE INDLÆG

Reklame