Home » FAQ

Ofte stillede spørgsmål.
Her er nogle almindelige spørgsmål om MediaNyt.

Hvordan fungerer trådløse hovedtelefoner?

 

De trådløse høretelefoner kommunikerer med den enhed de er tilsluttet (eller parret med) ved hjælp af enten infrarøde signaler (IR), radio eller lydsignaler. På den måde kan du få den fulde lydoplevelse uden at skulle holde styr på en ledning.

Hvilke hovedtelefoner skal jeg vælge?

 

Det er en individuel vurdering, men de små, in-ear modeller er lettere at have med i tasken, mens de større modeller med bøjle også kan findes med en høreværnsfunktion, der kan være yderst anvendelig både ude og hjemme samtidig med at de giver en mere isoleret lydoplevelse.

Hvilken type hovedtelefoner kan du lide mest?

 

Helt personligt foretrækker jeg de klassiske hovedtelefoner med bøjle, fordi de gengiver alle nuancerne i musikken mere effektivt og samtidig holder baggrundsstøj effektivt ude. Hører du lydbøger er de også komfortable at have på i længere tid – dog ikke i sengen.

Hvad er aktive højttalere?

 

I de aktive højttalere er forstærkeren indbygget, hvilket betyder, at du ikke skal købe og tilslutte flere forskellige dele. Derfor er de aktive højtalere også langt mere kompakte og kan kobles direkte til dit musikanlæg uden mellemled eller overflødige ledninger.

Hvilke højtalere skal jeg købe?

 

Når du er på udkig efter nye højtalere, handler det i høj grad om, hvor nøje du kommer til at lytte efter det de skal spille. Langt de fleste højtalere i dag er af høj kvalitet og kan derfor spille god musik i klar kvalitet. Vil du op i de højere prisklasser, skal det være for at skabe en enestående lydoplevelse.

Hvordan virker trådløse højttalere?

 

Når en højtaler er trådløs, kommunikerer den med musikafspilleren uden ledning. Når du har parret din højtaler og din afspiller kan du afspille musik i hele huset uden ledninger og du kan bruge de samme højtalere til både PC, mobil eller mp3 afspiller.

SENESTE INDLÆG

Reklame

0/50 ratings

Phone:

123 – 456 -1569

Address:

123 Lorem Ipsum

Email:

medianyt.dk@email